Albin Tahiri i pafat në Kampionatin Botëror “Are 2019”

  • 11 shkurt 2019 - 21:25
Albin Tahiri i pafat në Kampionatin Botëror “Are 2019”

Skitari nga Kosova, Albin Tahiri, ishte i pafat në garën e sotme në kombinim alpik të Kampionatit Botëror “Are 2019”, që po mbahet në Suedi.

Në lëshimin e parë doli i 52-ti me kohë 1:12.02 sekonda, ndërsa në lëshimin e dytë doli nga shtegu.

Albini tani do të garojë në sllallom dhe sllallom të madh, ku synon të arrijë rezultate pozitive.

Tahiri është skitari i vetëm që e ka përfaqësuar vitin e kaluar Kosovën në Lojërat Olimpike Dimërore në pesë disiplina. 

 

(Kosova Sot)