Përplasje mes futbollistëve, ka dhe kartona të verdhë

  • 25 mars 2019 - 21:13
Përplasje mes futbollistëve, ka dhe kartona të verdhë

Në minutën e18’  ka ndodhur një përplasje mes futbollistëve, shkruan gazeta "Kosova Sot Online".

Përjedhojë Mërgim Vojvoda dhe Nedyalkov ndëshkohen me të verdhë.

(Kosova Sot)