Pele lirohet nga spitali dhe kthehet në shtëpi në Brazil

  • 09 prill 2019 - 21:08
Pele lirohet nga spitali dhe kthehet në shtëpi në Brazil

Legjenda braziliane Pele është kthyer në shtëpinë e vet në Brazil, pasi u lirua nga spitali në Paris.

Pasi e kaloi gati një javë në një spital në Paris për shkak të një infeksioni urinar, Pele është lejuar të kthehet në Sao Paulo.

Pas mbërritjes në Brazil, Pele u kontrollua përsëri dhe gjendja e tij shëndetësore tani është shumë e mirë.

(Kosova Sot)