Rasti i Strakoshës, Edi Reja ndryshe nga Panuçi: Ja si do veproja me portierin

  • 17 prill 2019 - 16:56
Rasti i Strakoshës, Edi Reja ndryshe nga Panuçi: Ja si do veproja me portierin

Edi Rejës i është bërë një pyejte për Strakoshën dhe nëse do ta linte jashtë një lojtar nëse do të ndodhte e njëjta gjë, si me portierin.

“Që të jetë një disiplinë ndaj çdo lojtari për të arritur përpiktmërinë, kjo patjetër. Unë do e gjobisja, por nëse lojtari është i rëndësishëm për mua unë nuk heq dorë. Të gjithë lojtarët janë një llojë thuhet, por nuk është kështu sepse ka lojtarë që janë thelbësor. 

Kam trajnër shumë lojtar me potencial, por ata nuk kanë patur mendësinë e nëvojshme. Strakosha vetëm humbi avionin, por s’di të ketë ndonjë debat tjetër.

Një lojtar që do Kombëtaren duhet t’i marrë masat një orë para për të mbërritur me përpiktmëri. Por nga ana ime do të kisha vendosur ta gjobisja”, është shprehur Reja.

(Kosova Sot)