Nis Gjymsëmaratona “Prishtina 2019”

  • 28 prill 2019 - 10:03
Nis Gjymsëmaratona “Prishtina 2019”

Ka nisur Gjysmëmaratona Ndërkombëtare “Prishtina 2019”.

Nisja u bë nga Teatri Kombëtar Prishtinë, ku përshkohet rruga Fushë Kosovë-Kastriot dhe Prishtinë, pra 21 km. Kjo është hera e 19-të që organizohet kjo garë, derisa janë rreth 1500 garues.

Image

Fondi i përgjithshëm i shpërblimeve është 13.720 euro.

Image

Shpërblimi për vendin e parë te femrat dhe te meshkujt është 1200 euro, po ashtu ka shpërblime edhe për veteranë edhe për në disiplinën 5 kilometra.

Image

(Kosova Sot)