Gjysmëmaratona, Hyseni dhe Bakraçi më të mirët në 5 kilometra

  • 28 prill 2019 - 10:54
Gjysmëmaratona, Hyseni dhe Bakraçi më të mirët në 5 kilometra

Ka përfunduar gara e gjysmëmaratonës së Prishtinës, për 5 kilometra.

Në këtë kategori fitues doli Çlirim Hyseni nga Trepça 89, i cili arriti në finish i pari, ndërsa pas tij u radhit Gent Kaja nga i njëjti klub

Ndërsa tek femrat e para doli Gresa Bakraqi, e cila është shpallur atletja më e mirë e vitit nga Federata Atletike e Kosovës.

Image

(Kosova Sot)