Kombëtarja e Kosovës dhuron 25 mijë euro për ‘Jetimat e Ballkanit’

  • 09 maj 2019 - 21:00
Kombëtarja e Kosovës dhuron 25 mijë euro për ‘Jetimat e Ballkanit’

Kombëtarja e Kosovës përve[që po sjell shumë gëzimme performamcën e saj ajo po njihet edhe për humanizmin e madh jashtë fushës. Stafi teknik bashkë me futbollistët kanë dhuruar 25 mijë euro për shoqatën bamirëse ‘Jetimat e Ballkanit’

Lajmi është konfirmuar nga prijësi i kësaj Shoqate, hoxha Halil Kastrati.

Ky është njoftimi i tij:

“Kombetarja e Kosoves dhe i gjithe Stafi i saj dhuruan 25 mije euro ne shoqaten tone Nga ky donacion do te behet nje familje me shtepi te re si dhe do te dhurohet nje Iftar ne kuzhinen toneFaleminderit te gjithe lojtareve dhe Stafit te Kombetares sone Suksese dhe Zoti ju shperblefte”

Image

 

(Kosova Sot Online)