Turpëruese, trajneri serb Tumbakoviq dhe lojtarët serbë nuk pranojë të luajnë ndaj Kosovës!

  • 07 qershor 2019 - 17:23
Turpëruese, trajneri serb Tumbakoviq dhe lojtarët serbë nuk pranojë të luajnë ndaj Kosovës!

E pabesueshme por e vërtetë. Trajneri serb i Malit të Zi, Ljubisha Tumbakoviq, nuk ka mundur të përballojë presionin nga Beogradi.

Ai nuk do ta udhëheq Malin e Zi në ndeshjen e sotme ndaj Kosovës, mëson ‘vijesti.me’.

Po ashtu, sipas Vijestit, nuk do të luajnë as lojtarët serb, Mirko Ivaniq dhe Filip Stojkoviq, të dy lojtarë të Yllit të Kuq të Beogradit.

Lojtarët dhe trajneri serb janë bombaruar me presione në dy ditët e fundit të ardhura nga Beogradi. Ndeshjen do ta drejtojë Miodrag Djudoviq dhe Dragoje Lekoviq.

Image

(Kosova Sot Online)