Raporti alarmues: Shëndeti i futbollistëve në rrezik

  • 02 gusht 2019 - 13:25
Raporti alarmues: Shëndeti i futbollistëve në rrezik

Shëndeti i futbollistëve është në rrezik nga mbingarkesa deklaron sindikata globale e lojtarëve dhe bën thirrje për një pushim të detyruar prej 4 javësh.

Fifpro ka mbledhur të dhëna nga 16 futbollistë të njohur elitar dhe ka dalë në përfundim se ato kanë bërë rreth 80 ndeshje dhe kanë udhëtuar 110.000 km sezonin e kaluar.

Shëndeti i futbollistëve është në rrezik nga mbingarkesa deklaron sindikata globale e lojtarëve dhe bën thirrje për një pushim të detyruar prej 4 javësh.

Fifpro ka mbledhur të dhëna nga 16 futbollistë të njohur elitar dhe ka dalë në përfundim se ato kanë bërë rreth 80 ndeshje dhe kanë udhëtuar 110.000 km sezonin e kaluar.

(Kosova Sot Online)