Shtylla ia mohon golin Harry Kanet

  • 17 nëntor 2019 - 19:20
Shtylla ia mohon golin Harry Kanet

62′ – Shtylla ia mohon golin Harry Kanet dhe e shpeton Kosoven, mbetet rezultati 0-1.

 

(Kosova Sot Online)