Incidenti që ndodhi gjatë inaugurimit të “Air Albania”

  • 17 nëntor 2019 - 21:59
Incidenti që ndodhi gjatë inaugurimit të “Air Albania”

Nuk ka shkuar gjithçka sipas planit inaugurimi i “Air Albania”.

Sot ka ndodhur një incident gjatë kohës së ujitjes së fushës në prag të ndeshjes Shqipëri – Francë.

Dy nga hedhëset e ujit, siç shihet edhe nga pamjet janë shumë afër me tifozët dhe lagin ata që gjenden në tribunën pas porte.

(Kosova Sot Online)