Kombëtare apo Përfaqësuese? Milot Rashica tregon se si duhet të quhet Kosova

  • 18 nëntor 2019 - 23:10
Kombëtare apo Përfaqësuese? Milot Rashica tregon se si duhet të quhet Kosova

Rashica beson se Kosova duhet të quhet Kombëtare e jo Përfaqësuese.

Kombëtare apo Përfaqësuese, si duhet të quhet Kosova? Kjo është pyetja me shumë përgjigje për të cilën është pyetur edhe sulmuesi i Kosovës, Milot Rashica.

“Këto tema nuk duhet që ekzagjerohen shumë”, tha Rashica në media.

“Ne duhet të quhemi Kombëtare, dhe jo Përfaqësuese”, vlerësoi Rashica.

“Të gjithë na njohin si Kombëtare, dhe jo në formë tjetër”, shtoi më tej vushtrriasi.

(Kosova Sot Online)