El Chiringuito, Valverde Bartomeus në takim: “Jam profesionist”

  • 13 janar 2020 - 15:34
El Chiringuito, Valverde Bartomeus në takim: “Jam profesionist”

Duket se Valverde është afër shkarkimit…

“Bëni atë që ju e konsideroni të përshtatshme, unë jam profesionist”, këto janë fjalët e Valverdes drejtuar Bartomeus në mbledhjen që kishin në mëngjesin e së hënës në qendrën stërvitore të Barcelonës, sipas ‘El Chiringuito de Jugones’.

Momentalisht, drejtuesit e klubit janë në mbledhje me bordin dhe pas pak do të zbulohet gjithçka nëse Valverde do të qëndrojë deri në fund të sezonit, apo do të shkarkohet.

(Kosova Sot Online)