Dëmtim horror i futbollistit, pamje të rënda

  • 16 shkurt 2020 - 21:35
Dëmtim horror i futbollistit, pamje të rënda

Slavko Perovic është me fat.

Për një moment ai ka frikësuar të gjithë të pranishmit në stadium në Ligën e parë të Rumanisë në ndeshjen mes Dinamo Bucuresti dhe FC FCSB.

Ai mori një goditje në tokë, dhe ra në tokë pa ndjenja.

Stafi mjekësor i të dy ekipeve hyn shpejtë në fushë, ashtu si ambulante, për ta parandaluar më të keqen.

Gjatë marrjes së ndihmës së parë mjekësore, Slavko Perovic u këndell dhe më pas është dërgua menjëherë për në spital.

https://streamable.com/ipas1

(Kosova Sot Online)