Napoli rinis stërvitjet të hënën?

  • 01 maj 2020 - 16:50
 Napoli rinis stërvitjet të hënën?

Napoli mund të rifillojë stërvitjen të hënën pasi kryetari i qytetit të Campagna, Vincenzo De Luca tha se ai është ‘në favor’ të planeve të klubit.

Campagna është një nga vendet më pak të goditura nga koronavirus, me vetëm 354 vdekje nga më shumë se 20 mijë që kanë ndërruar jetë në Itali për shkak të COVID-19.

De Luca është i lumtur që klubi i tij më i madh mund të rikthehet përsëri në punë.

“Unë bisedova me Presidentin e Napolit për rifillimin e trajnimit në ekip”, shpjegoi ai gjatë një konference për shtyp këtë pasdite.

“Propozimi i tij më duket absolutisht i arsyeshëm dhe unë jam në favor, në këto kushte”.

Propozimi i Napolit përfshin tre fusha stërvitore, i cili garanton distancimin midis lojtarëve, dusheve individuale dhe dy testeve në javë për secilin punonjës aktiv.

Parmës gjithashtu është dhënë leje për të rifilluar trajnimin në 4 maj, por ata tashmë kanë njoftuar se do të presin derisa të ketë një marrëveshje të përbashkët midis klubeve dhe autoriteteve.

(Kosova Sot Online)