Gjuajtja mbresëlënëse e Messit, tifozët debatojnë se a është e vërtetë apo e rreme

  • E.K /
  • 01 gusht 2020 - 13:13
Gjuajtja mbresëlënëse e Messit, tifozët debatojnë se a është e vërtetë apo e rreme

Reklama e re e Lionel Messit për Pepsi e përfshin një goditje mbresëlënëse të tij me top të pingpongut, që i ka lënë tifozët duke debatuar se a është ajo goditje e vërtetë apo jo.

Gjashtë-herë fituesi i Topit të Artë ka prodhuar shumë momente magjie me topin në këmbët e tij gjatë karrierës së tij me Barcelonën dhe Argjentinën.

Talentin e tij së fundi Messi e ka treguar edhe në një reklamë të publikuar nga faqja zyrtare e Ligës së Kampionëve në Twitter, ku Messi e bën një trik me një top pingpongu dhe dy kanaçe të Pepsit.

Messit i radhiti dy kanaçet njëra mbi tjetrën dhe pastaj e gjuajti në stilin vollej topin e pingpongut drejt kanames së poshtme. Goditja e tij ishte aq e saktë saqë kanaçeja e dytë ra drejt e në tokë, pa u rrëzuar.

Kjo video i ka lënë tifozët duke debatuar, pasi disa prej tyre menduan se videoja është e edituar, ndërsa disa të tjerë thanë se Messi me siguri e ka arritur këtë goditje qysh në tentimin e tij të parë.

(Kosova Sot Online)