E tmerrshme, burri transmeton live në Facebook vetëvrasjen e tij për këtë shkak - TV - Kosova Sot
E tmerrshme, burri transmeton live në Facebook vetëvrasjen e tij për këtë shkak

E tmerrshme, burri transmeton live në Facebook vetëvrasjen e tij për këtë shkak

Pamje të tmerrshme të një babai të tronditur që duket se kishte vendosur të vrasë vetën me një armë live në Facebook, pasi vajza e tij kishte zgjedhur të martohej pa miratimin e tij.

Ayhan Uzun, nga Kayseri, Turqia qendrore, mund të shihet duke folur në kamera dhe duke lëshuar një thashethem abuzimi kundër familjes së tij para se të vendoste një pistoletë në kokën e tij, raporton “Daily Mail”

54-vjeçari nxiti vetëvrasjen në numërimin e tre pas fjalëve të tij të fundit: ‘Mirupafshim, po largohem, kujdesuni mirë për veten tuaj’.

 

 

(Kosova Sot)

6 orë e 22 minuta më parë
15/12/18