Ai është një ndihmës i mbuluar me gëzof! (VIDEO) - TV - Kosova Sot
Ai është një ndihmës i mbuluar me gëzof! (VIDEO)

Ai është një ndihmës i mbuluar me gëzof! (VIDEO)

Ky qenush është më shumë se vetëm një mik i mirë.

Videoja tregon qenin 10-muajsh që tërhiqet nga plehrat dhe i vendos ato në kazan në rrugët e Kinës jugperëndimore.

 

Z. Yang, pronari i qenit, pretendoi se kishte filluar të trajnonte qenin e tij për këtë mashtrim në një moshë të re.

Image
Image

Z. Yang u pa duke ecur qenin e tij, Xiao Huanghuang, në rrethin Banan të Chongqing më 19 tetor, sipas Pear Video.

(Kosova Sot)

1 orë e 42 minuta më parë
16/12/18