Të gjitha qeveritë dështuan në krjimin e vendeve të reja të punës (Foto/Video) - TV - Kosova Sot
Të gjitha qeveritë dështuan në krjimin e vendeve të reja të punës (Foto/Video)

Të gjitha qeveritë dështuan në krjimin e vendeve të reja të punës (Foto/Video)

Ta anketuarit e “Kosova Sot” thonë se krahasuar me miliardat nga ndihmat dhe donacionet që kanë ardhur në Kosovë, të gjitha qeveritë e pasluftës kanë bërë shumë pak rreth punësimit të rinjve.

Image

Fehmi Hasani thekson se të gjitha qeveritë e deritashme dështuan në punësim sepse dështoi edhe privatizimi që ishte katastrofal. “Nga privatizimi përfituan të afërmit me politikën e qytetarët mbetën pa punësime”.

Image

Fehmi Hasani thekson se të gjitha qeveritë e deritashme dështuan në punësim sepse dështoi edhe privatizimi që ishte katastrofal. “Nga privatizimi përfituan të afërmit me politikën e qytetarët mbetën pa punësime”.

 

Image

Sali Përvetica theksoi se krahasuar me miliardat e ndihmave që kanë ardhur është bërë pak në punësim prandaj të gjitha qeveritë dështuar. “Vende pune ka vetëm për militantët partiak dhe nëse ke lidhje me pushtetarët”.

Image

Ndërsa Nehat Arifi thotë se dështimin po e tregojnë reazulatet se sa është punuar në drejtim të punësimit. “Krahasuar me miliardat që kanë hyrë në Kosovë qeveritë bënë shumë pak për punësim të rinjve”.

(Kosova Sot)

 

 

 

 

 

14 orë e 16 minuta më parë
17/12/18