Santa Claus është duke u rrëzuar në qytet! (VIDEO) - TV - Kosova Sot
Santa Claus është duke u rrëzuar në qytet!  (VIDEO)

Santa Claus është duke u rrëzuar në qytet! (VIDEO)

George Krokus ishte veshur si Santa Claus gjatë një turneu të shtunën për të dorëzuar dhurata në Tampa Bay Beach Bums Operacioni Santa Bamirësi Vullneti Turneu, por gjatë turneut të tij me parashut,  ai u ndesh në në pemë  në një plazh të Florides, duke thyer këmbën e tij.

Madison Spiers, nëntë vjeç, e pa rrëzimin dhe më vonë u habit kur gjeti kukudhët e saj, 'Kristoff' u përfshi gjithashtu në rrëzimin.

Image

Ajo tha: "Ndërsa po ndërtojmë këtë pemë të madhe, kërceu përpara para nesh!"

"Elf on a Shelf" ishte një libër popullor i vitit 2005 i shkruar nga Carol Aebersold dhe Chanda Bell.


'Mos u shqetësoni pse ... tani G dhe unë po pushojmë në këtë hotel që ata vazhdojnë të thërrasin një' spital '!

Image

'G ka rezerva për disa ditë të tjera, do të rri me të, kështu që ai nuk ndihet i vetmuar!'

Madison shtoi se Kristoff nuk është i panjohur për të luajtur me pranverat.

"Një herë kukudh ynë tha," kisha nevojë për një vend për të qetësuar ", shtoi Madison.

'Kështu që ne pamë dhe ne pamë në frigorifer dhe ai ishte ulur në frigorifer.'

Image

 

 

Për Dominic Nelson, babai i  vajzës i cili ndihmoi në organizimin e ngjarjes, ishte shumë i lehtësuar për të gjetur se njeriu i gëzuar dhe shokët e tij ishin të sigurt.

"Unë nuk e di se ku kukudhët marrin informacionin e tyre, por mendoj se ai zbuloi se Santa donte t'i sillte pak më shumë eksitim dhe ta merrte atë në Madison, sepse ai e dinte se do të ishte atje duke shitur bileta të lotarisë dhe të jetë në mbështetje të ngjarjes, "tha Nelson.

(Kosova Sot)

 

13 orë e 58 minuta më parë
17/12/18