Policët mbeten pa fjalë, i mituri shqiptar kishte mbushur çantën e shkollës plot me kokainë. Në shtëpi… (Video) - TV - Kosova Sot
 Policët mbeten pa fjalë, i mituri shqiptar kishte mbushur çantën e shkollës plot me kokainë. Në shtëpi… (Video)

Policët mbeten pa fjalë, i mituri shqiptar kishte mbushur çantën e shkollës plot me kokainë. Në shtëpi… (Video)

Dy adoleshente me orgjinë shqiptare  janë arrestuar ditën e sotme në Breshia në Itali, pasi janë kapur me kokainë në çantën e tyre të shkollës.

Sipas policisë 14-vjeçari kishte në çantën e tij të shkollës 3 kilogramë kokainë, po ashtu ju gjet kokainë dhe në shtepinë e tij.

Operacioni u zbulua nga Policia e Breshias, e cila zbuloi në total 15 kilogram lënë narkotike e dyshuar si kokainë.

Në përfundim të operacion ranë në pranga dy persona, të dy me orgjinë shqiptare.

Droga e sekuestruar sipas llogaritjeve që bëri policisë italiane kap vlerën e 4 milion eurove, nëse do të hidhej në treg.

Nëntë kilogram kokainë narkotike u gjetën në shtëpinë e fëmijës. Një pjesë e kësaj, rreth 3 kg, mbaheshin edhe në çantën e shkollës, në të cilën, në vend të librave, kishte edhe një sajuar mbajtësen e drogës.

(Kosova Sot)

1 orë e 9 minuta më parë
22/01/19