Historia "triller" e “Gjyshes me pistoletë” (VIDEO) - TV - Kosova Sot
Historia  "triller" e “Gjyshes me pistoletë” (VIDEO)

Historia "triller" e “Gjyshes me pistoletë” (VIDEO)

Ajo quhet Parkashi Tomar, por në Indi e quajnë “Gjyshja me pistoletë”.

Një 80-vjeçare, qitëse-profesioniste, e cila ka fituar dhjetëra medalje nëpër gara, me gjithë moshën e thyer.

Në një rrëfim për BBC, Parkashi Tomar thotë se e ka nisur këtë sport vetëm në moshën 60-vjeçare dhe është stërvitur fshehurazi, nga frika se mos e vinin në lojë për moshën.

Por tashmë ajo është një personazh i njohur edhe në media dhe vajzat e reja e shikojnë si burim frymëzimi.

(Kosova Sot)

11 orë e 54 minuta më parë
17/12/18