Përleshja me grushte që zgjati 30 minuta (VIDEO+18) - TV - Kosova Sot
Përleshja me grushte që zgjati 30 minuta (VIDEO+18)

Përleshja me grushte që zgjati 30 minuta (VIDEO+18)

Dy burra janë zënë për 30 minuta me njëri-tjetrin në një park të braktisur makinash në Hemel Hempstead, Hertfordshire.

Edhe pse në park kishte dhe shumë persona të tjerë të cilët kanë tentuat të ndalojnë dy “luftëtarët” ata nuk kanë pranuar edhe pse ishin të gjakosur.

Davie Joyce dhe Michael Navin thuhet se ka pasur debat të hershëm.

Në fillim grindja ka nisur në rrjetet sociale dhe më pas ata kanë vendosur të takohen ku dhe kanë zhvilluar duelin për 30 minuta.

(Kosova Sot)

13 orë e 52 minuta më parë
21/01/19