Kurti e voton veten për kryetar të partisë, fton edhe të larguarit ta votojnë atë (Foto/Video) - TV - Kosova Sot
Kurti e voton veten për kryetar të partisë, fton edhe të larguarit ta votojnë atë (Foto/Video)

Kurti e voton veten për kryetar të partisë, fton edhe të larguarit ta votojnë atë (Foto/Video)

Kandidati i vetëm për kryetar të Vetëvendosjes, Albin Kurti, ka votuar në qendrën e votimit në shkollën fillore “Naim Frashëri” në kryeqytet.

Ndonëse Kurti është kandidat i vetëm për kryetar të Vetëvendosjes, ai i ka cilësuar zgjedhjet brenda partisë si demokratike, duke i ftuar të gjithë që të votojnë për të zgjedhur kryetarin e partisë.

Kurti ka ftuar edhe të larguarit e fundit nga organet e partisë që të votojnë dhe të kryejnë obligimin statutor.

Image

(Kosova Sot)

5 orë e 39 minuta më parë
17/01/19