Ky është momenti më emocionues kur një çift martohet në ujë (VIDEO) - TV - Kosova Sot
Ky është momenti më emocionues kur një çift martohet në ujë (VIDEO)

Ky është momenti më emocionues kur një çift martohet në ujë (VIDEO)

Gjithçka e kaltër!

Një çift ka zgjedhur që ditën e tyre më të mrekullueshme, atë të martesës ta mbajnë në një akuarium të madh peshqish dhe të njëtën planifikojnë që ta transmetojnë në televizion.

Çifti me emrin Lauren dhe Gary Dongray janë martuar në një akuarium të peshqve.

Dhëndërri e ka planifikuar ceremoninë dhe e tëra pritet që të transmetohet në emisionin e njohur “Don’t Tell the bride”.

Lauren ishte e mahnitur me këtë gjë dhe ka thënë për media as ajo është e kënaqur me martesën në akuarium.

(Kosova Sot)

13 orë e 59 minuta më parë
16/01/19