Kosova po humb hapin në fushën e integrimeve evropiane? (Video) - TV - Kosova Sot
Kosova po humb hapin në fushën e integrimeve evropiane? (Video)

Kosova po humb hapin në fushën e integrimeve evropiane? (Video)

Qytetarët janë shprehur të pakënaqur me pushtetarët kosovarë që po e mbajnë larg BE-së shtetin tonë

Image

 

Berat Korenica mendon se Kosova është vonuar tepër me hapin që e ka pasur përpara disa kohe sa i përket integrimeve me BE-së dhe  realiteti po tregon edhe më keq.

Image

 

Hashim Rama thekson se tash për tash perspektiva e Kosovës është shumë larg BE-së, për arsye se politikanët tanë nuk po merren me ato çështje të cilat do ta ofrojnë vendin afër Evropës por po rrinë shumë më larg, vetëm për interesa të tyre. 

Image

 

Avdi Tupalla thotë se deri sa te kemi një udhëheqësi të tillë nuk do të ketë ndryshime, vetëm nëse vjen një gjeneratë e re e politikanëve, ka perspektivë vendi.

 

Image

 

Selatin Baftiu thotë se duhet të jemi optimist dhe të ecim përpara, por duhet që të punohet shumë- shumë më tepër për të mirën e qytetarëve.

 

(Kosova Sot)

 

19 orë e 16 minuta më parë
23/01/19