Fsheh lodrën seksuale në çantën e të birit, policja në aeroport e turpëron para të gjithëve +18 (VIDEO) - TV - Kosova Sot
Fsheh lodrën seksuale në çantën e të birit, policja në aeroport e turpëron para të gjithëve +18 (VIDEO)

Fsheh lodrën seksuale në çantën e të birit, policja në aeroport e turpëron para të gjithëve +18 (VIDEO)

Ndonjëherë kur prindërit janë komikë dhe të punojnë rrengje, rezulton se të turpërojnë në sy të të gjithëve.

Kështu ka ndodhur me një djalë në New Orleans, i cili së bashku me prindërit ndodhej në aeroport dhe po bënte kontrollin e çantës. Por ndërsa oficerja e policisë po i nxirrte një nga një gjërat e tij, ka nxjerrë një lodër seks dhe një lubrifikant.

Këtë skenë babai i djalit, i cili fshihej pas kësaj loje. E ka filmuar, ndërsa të gjithë kanë shpërthyer në të qeshura.

Videoja është postuar në internet dhe është kthyer virale, duke u shpërndarë më shumë së 446 mijë herë.

 

(Kosova Sot)

4 orë e 42 minuta më parë
17/01/19