I riu i propozon të dashurës për martesë, reagimi i saj pushton rrjetin(Video) - TV - Kosova Sot
 I riu i propozon të dashurës për martesë, reagimi i saj pushton rrjetin(Video)

I riu i propozon të dashurës për martesë, reagimi i saj pushton rrjetin(Video)

Një djalë i ri kishte menduar që t’i propozonte të dashurës së tij për martesë përpara disa qytetarëve të cilët kishin ndaluar pranë tyre, dhe me kënaqësi po prisnin reagimin e vajzës.

Por pasi djali i ka ofruar lulet dhe i ka zgjatur unazën, ajo është larguar pa thënë asgjë, duke i kthyer edhe lulet, e duke e lënë të ulur në gjunjë.

Më pas disa persona i janë afruar djalit për ta “ngushëlluar” e për t’i dhënë forcë për të përballuar këtë refuzim.

(Videoja është xhiruar në Meksikë)

 

(Kosova Sot)

16 orë e 27 minuta më parë
19/12/18