Hidhet nga kati i 24-të, parashuta nuk i hapet dhe më pas...(Video) - TV - Kosova Sot
Hidhet nga kati i 24-të, parashuta nuk i hapet dhe më pas...(Video)

Hidhet nga kati i 24-të, parashuta nuk i hapet dhe më pas...(Video)

Ky është momenti i tmerrshëm kur një person që hidhet nga një ndërtesë 24-katëshe në Suedi, i bllokohet parashuta pasi bën kërcimin e hedhjes nga lartësia

Aksidenti u xhirua nga një video amatore dhe më pas është e ngarkuar në internet, ku tregon personin që hidhet nga ndërtesa dhe aty e kupton se parashuta e tij ka dështuar që të hapet.

Fatmirësisht ai i mbijetoi incidentin, pavarësisht goditjes që pësoi kur ra në asfalt pas hedhjes nga ndërtesa e gjatë prej 246 metra në kryeqytetin Stokholm.

Policia dhe dëshmitarët thonë se ai kërceu dhe u ul në rrugë para shokëve të tij që po filmonin, nga restoranti në katet e poshtme të ndërtesës.

 

(Kosova Sot)

13 orë e 30 minuta më parë
13/12/18