Talentët e rinj në Kosovë arrijnë suksese jashtë, por jo edhe këtu (Video) - TV - Kosova Sot
Talentët e rinj në Kosovë arrijnë suksese jashtë, por jo edhe këtu (Video)

Talentët e rinj në Kosovë arrijnë suksese jashtë, por jo edhe këtu (Video)

Të anketuarit vlerësojnë se të talentuarit po shuhen në Kosovë për shkak se frenohen qëllimisht:

Image

 

Mustafë Halili theksoi se talentet e rinj në Kosovës janë të shumtë dhe shumë frymëzënës por nuk krijojmë kushte që ata të tregojnë çka dinë dhe munden, ose dikush me qëllim i frenon.

Image

 

Enver Latifi mendon se qasja e institucioneve tek ne ndaj talenteve nuk është si duhet, pasi këtu talentet nuk trajtohen si duhet, si talentet kulturore sportive, etj.       

Image

 

Endrit Bahtiri thekson se ndryshe nga këtu, jashtë gjejnë kushte më të mira. “Këtu nuk ka përkujdesje për talentet e rinj dhe zhvillimin tyre, në fushë fusha tjera”.  

Image

 

Elbasan Morina thotë se tek ne talentet shuhen për shkak të mos kujdesit të institucioneve, ku nuk ka përkrahje, përkujdesje, ndërsa jashtë gjejnë përkrahje përkujdesje, perspektivë.

(Kosova Sot)

9 orë e 12 minuta më parë
22/01/19