Kosovës i rrezikohet ndarja(Foto/Video) - TV - Kosova Sot
Kosovës i rrezikohet ndarja(Foto/Video)

Kosovës i rrezikohet ndarja(Foto/Video)

Të anketuarit nga Gazeta"Kosova Sot" thonë se nuk ka rrezik të ndarjes së Kosovës me Serbinë as me marrëveshje, ngase ndërkombëtarët nuk lejojnë ndërrim të kufijve në Ballkan.

Image

 

I anketuari Kushtrim Zebica thotë se nuk besoj se do të ketë ndarje të Kosovës me Serbinë bazuar në mbështetjen që e kemi nga partnerët ndërkombë- tarë. Kosova do të tejkalojë sfidat me të cilat po ballafaqohet,kurse  

Image

 

Nazmi Deliu tha se  bisedimet me Serbinë nga Kosova nuk janë aspak serioze. Ndaj ekziston rreziku i lojërave që bëhen nga qeveritarët tanë. Por jemi me fat se ndërkombëtarët nuk e lejojnë këtë,

Image

 

Qytetari Arben Morina tha se nuk do të ketë ndarje të Kosovës me Serbinë, por do të ketë marrëveshje me kushte edhe më të mira dhe privilegje tjera shtesë për serbët. Por, ndarje të Kosovës nuk do të ketë,

Image

 

Menderes Ibra thot edhe pse po bëhen bisedimet në Bruksel në mes Kosovës e Serbisë, lëvizje të kufijve në Ballkan nuk do të ketë, sepse kjo do të ishte hapje e 'Kutisë së Pandorës'. A ka rrezik të ndarjes së Kosovës në marrëveshje me Serbinë?


(Kosova Sot)

12 orë e 25 minuta më parë
12/12/18