Pse drejtësia kosovare nuk merret me personat që merren me krim të organizuar?(Foto/Video) - TV - Kosova Sot
Pse drejtësia kosovare nuk merret me personat që merren me krim të organizuar?(Foto/Video)

Pse drejtësia kosovare nuk merret me personat që merren me krim të organizuar?(Foto/Video)

Të anketuarit, shumica, thonë se arsyeja është se disa nga zyrtarët e drejtësisë edhe vetë janë të korruptuar
Image

 

Jakup Shabani Arsyeja qëndron te përfshirja e një pjese të zyrtarëve të drejtësisë në krim të organizuar. Andaj, kjo është arsyeja se përse nuk luftohet krimi i jashtëligjshëm.
Image

 

Enver Hoti Drejtësia kosovare po merret me luftimin e krimit të organizuar, por në këtë sektor ka mangësi të madhe në kuadro, kapacitete të mjaftueshme në sektorin e jurispodencës.
Image

 

Gazmend Krasniqi Arsyeja qëndron te kapja e shtetit dhe të një pjesë e zyrtarëve të sistemit të drejtësisë, që janë të kapur me krimin e organizuar dhe nuk e luftojnë krimin e organizuar.
Image

 

Nazmi Halili Kjo po ndodh se edhe një pjesë e zyrtarëve të drejtësisë kosovare janë të korruptuar dhe se edhe vetë janë pjesë e krimit ndaj nuk merren me personat që merren me krim të organizuar.

 


(Kosova  Sot)

13 orë e 26 minuta më parë
22/01/19