Vuri në shpinë karrigen duke menduar që është çantë, pasi ende nuk ishte zgjuar mirë(Video) - TV - Kosova Sot
Vuri në shpinë karrigen duke menduar që është çantë, pasi ende nuk ishte zgjuar mirë(Video)

Vuri në shpinë karrigen duke menduar që është çantë, pasi ende nuk ishte zgjuar mirë(Video)

Fëmija që u zgjua nga gjumi në një qendër qëndrimi ditor në Filipine, ka qenë ende i trullosur prej gjumit, kur e ka vënë në shpinë një karrige, duke menduar se është çantë.

Bashkëmoshatarët dhe edukatoret nuk ndalonin së qeshuri, teksa ai futi duart nëpër pjesët anësore të karriges dhe u nis të dilte.
 


 

“Po mendohem se si nuk veproj njëjtë edhe unë, kur zgjohem i trullosur dhe me shumë dhimbje koke”, ka shkruar një komentues.

Veprimi tij është pëlqyer shumë, duke bërë që të shpërndahet mbi shtatë milionë herë brenda një kohe të shkurtër

(Kosova Sot)

9 orë e 43 minuta më parë
20/02/19