E mahnitshme: Nivelet e kripësisë e bëjnë liqenin gjysmë blu e gjysmë rozë (Video) - TV - Kosova Sot
E mahnitshme: Nivelet e kripësisë e bëjnë liqenin gjysmë blu e gjysmë rozë (Video)

E mahnitshme: Nivelet e kripësisë e bëjnë liqenin gjysmë blu e gjysmë rozë (Video)

Një video e realizuar me dron në Great Salt Lake në SHBA, jep një pamje të jashtëzakonshme.

Aty, liqeni merr dy ngjyra të ndryshme, për shkak të nivelit të kripësisë që ndryshon dhe shkakton këtë gjë.

Pamja ka mahnitur shumëkë që e ka parë.

Mos e humbisni!

 

(Kosova Sot)

6 orë e 57 minuta më parë
22/02/19