Reagimi i 10 vjeçares kur merr vesh se do të adoptohet, është gjëja më e mirë që do shihni sot (Video) - TV - Kosova Sot
Reagimi i 10 vjeçares kur merr vesh se do të adoptohet, është gjëja më e mirë që do shihni sot (Video)

Reagimi i 10 vjeçares kur merr vesh se do të adoptohet, është gjëja më e mirë që do shihni sot (Video)

Pas tre vjet nën kujdesin kujdestar, 10 vjeçarja Ivey Zelzulka adoptohet nga familja kujdestare. Reagimi emocional i 10 vjeçares, duke e shprehur me lot është gjëja më e mirë që keni parë kohët e fundit.

Por kjo nuk është e gjitha, së bashku me Ivey edhe vëllai dhe motra e saj Biologjike, Kai, 3 dhe Lita, 2 – do të adoptohen gjithashtu nga Paige dhe Daniel Zezulka nga Athina, Gjeorgji.

Adoptimi i të tre fëmijëve u finalizua javën e kaluar.

 

“Ajo ka jetuar me një pikëpyetje se çfarë do të ndodhë”, tha nëna e Ivey për “Good Morning America”. “Ne e duam familjen e saj të lindjes dhe ajo i pëlqen ata gjithashtu, por ajo u bë me atë ishte ajo ku ajo donte të jetë.”

Rruga për t’u bërë me prindër Ivey, Kai dhe Lita filloi kur Zezulka vendosi të birsojë fëmijë.

Ishte Kai, 5 muajshe, i cili ishte marrë në kujdestari nga ta. Çifti nuk e dinte se kishte një motër më të vjetër – Ivey – që jetonte me një çift, të cilët tani janë miq të mirë të familjes.

Zezulkas gjithashtu nuk e dinte se nëna e lindjes së Kai dhe Ivey ishte shtatzënë me një fëmijë që do të bëhej fëmija i tyre më i vogël, Lita.

?(Kosova Sot)

5 orë e 28 minuta më parë
22/02/19