Video e rrallë: Shqiptari e ndal veturën para qeverisë dhe i bie papushim borisë, arsyeja...

  • 06 dhjetor 2018 - 09:05
Video e rrallë: Shqiptari e ndal veturën para qeverisë dhe i bie papushim borisë, arsyeja...

Një ngjarje me të vërtetë e pamendueshme për një vend si Shqipëria raportohet të ketë ndodhur mbrëmë para Kryeministrisë në Tiranë.

Një person i paidentifikuar ka ndaluar mjetin e tij të kthyer përballë këtij institucioni dhe ka filluar t’i bjerë borisë papushim në shenjë revolte.

Në pamje të parë të vjen të fërkosh sytë disa herë nëse kjo ka ndodhur vërtetë, por me sa duket po. Kjo ngjarje ka ndodhur vërtetë dhe pikërisht në mes të kryeqytetit!

Video ka pak minuta që ka qarkulluar në rrjetet sociale dhe është me të vërtetë një ngjarje që rrallë të ndodh ta shohësh. Mos vallë shqiptarët kanë filluar të frymëzohen nga qytetarët francezë?

(Kosova Sot)