E jashtëzakonshme, shpërthejnë mjetet piroteknike në programin festiv të Vitit të Ri (Video)

  • 28 dhjetor 2018 - 13:59
E jashtëzakonshme, shpërthejnë mjetet piroteknike në programin festiv të Vitit të Ri  (Video)

Ky është momenti i tmerrshëm që fëmijët dhe prindërit mbetën të bërtisnin në panik, pasi një shfaqje festive që po e bënin fëmijët u përfshi me  fishekzjarre tmerrësisht keq.

Shfaqja përfshinte fëmijët nën moshën shtatë vjeçare dhe u mbajt në një çerdhe në Kazakistan.

Mediat lokale besojnë se stafi kishte pasur për qëllim të përdorte armë zjarri të sigurta shtëpie por kishte përdorur gabimisht ato në natyrë - duke nxitur skenat e terrorit.

Shikojeni videon:

 

(Kosova Sot)