Video bën xhiron e botës: Qentë e rrugës shqyejnë për vdekje gruan sapo lë punën (Video)

  • 05 shkurt 2019 - 13:28
Video bën xhiron e botës: Qentë e rrugës shqyejnë për vdekje gruan sapo lë punën (Video)

Këto pamje tregojnë momentet kur një një tufe prej 11 qensh rruge ndjek nga pas një grua.

Pasi ajo shembet përtokë, qentë i shqyejnë skalpin dhe e kafshojnë deri në vdekje.

Ngjarja është regjistruar në Meksikë.

Margarita N., 34 vjeç, kishte lënë punën kur u sulmua nga tufa e qenve.

Ngjarja e rëndë ka ngritur shumë pikëpyetje.

Disa thonë se gruaja është sulmuar pasi kishte kaluar në territorin e qenve.

Policia po heton mundësinë që dikush të ketë ndërsyer qentë ndaj saj.

 
(Kosova Sot)