Gruaja dhe fëmija i saj i shpëtojnë vdekjes për pak (Video)

  • 04 mars 2019 - 11:26
Gruaja dhe fëmija i saj i shpëtojnë vdekjes për pak (Video)

Ky është momenti i pabesueshëm kur një nënë dhe një fëmijë evituan shtypjen nga një ndërtesë në rënie, për pak.

Ikja fatlume, që ndodhi dje në Labinsk të Rusisë, u kap nga një kamerë e sigurisë.

Videoja e incizuar shfaq një nënë dhe një fëmijë duke ecur në mes të rrugës, kur papritur një ndërtesë bie për shkak të erës/

Nëna dhe fëmija i saj ndalojnë për një moment dhe shikojnë diçka nga ana e majtë, përderisa ndërtesa përplaset në tokë.

(Kosova Sot)