Vogëlushi 2 vjeçar i tregon babait një trik për të veshur vetëm me një lëvizje xhaketën (Video)

  • 07 mars 2019 - 15:23
Vogëlushi 2 vjeçar i tregon babait një trik për të veshur vetëm me një lëvizje xhaketën (Video)

Një fëmijë vetëm 2 vjeç i tregon babit të tij se si ai mund të vesh xhaketën me vetëm një lëvizje, transmeton Kosova Sot.

Foshnja e Nottingham fut të dyja krahët në vrimat e krahëve të xhaketës, derisa e merr nga toka dhe e kthen atë mbi kokën e tij, duke e veshur në mënyrë të përkryer.

Babai i tij qesh kur djali i vogël po i afrohet dhe thotë: "Çfarë ?!" në kamera.

(Kosova Sot)