Tregtari i shpëton jetën qenit përmes… frymëmarrjes artificiale

  • 27 mars 2019 - 15:19
Tregtari i shpëton jetën qenit përmes… frymëmarrjes artificiale

Tregtari Omer Yilmaz, përmes një vepre të guximshme të frymëmarrjes artificiale i ka shpëtuar jetën një qeni i cili kishte mbetur i shtrirë Në toke

Tregtari Yilmaz në lagjen Kaderla në qytetin turk Rize, pa nguruar fare kishte pastruar gojën e qenit, pastaj e kishte shpërlarë me ujë dhe më pas i kishte bërë edhe një masazh në zemër.

Yilmaz i dha frymëmarrje artificiale qenit të palëvizshëm i cili pastaj u zgjua dhe u ngrit në këmbë. 

(Kosova Sot)