Nëna sulmon 'brutalisht', vajzën e saj tre vjeçare

  • 10 prill 2019 - 17:37
Nëna sulmon 'brutalisht', vajzën e saj tre vjeçare

Një nënë kineze është akuzuar për abuzimin e fëmijëve pasi u kap në aparat fotografik duke sulmuar brutalisht vajzën e saj tre vjeçare ndërsa vajza po bënte punë modelimi, transmeton gazeta "Kosova Sot Online".

Besohet se nëna nuk ishte e kënaqur me performancën e vajzës gjatë një xhirimi komercial, prandaj ajo donte ta ndëshkonte vajzën.

Një klip me 10 sekonda tregon fëmijën, e cila kishte veshur një majë të verdhë dhe një buzë të bardhë, duke u goditur ashpër në pjesën e pasme nga nëna e saj.

Megjithatë, prindi ka kërkuar ndjesë në publik.

(Kosova Sot)