Nxënësin e merrë gjumi n'klasë, por shikoni se çfarë i bënë mësuesi

  • 10 prill 2019 - 17:59
Nxënësin e merrë gjumi n'klasë, por shikoni se çfarë i bënë mësuesi

Të gjithë kemi qenë atje: duke u përpjekur të luftojmë 'gjumin' në klasë, në punë ose në autobus, transmeton gazeta "Kosova Sot Online".

Ky djalë i vogël ka vënë një buzëqeshje përdoruesit e uebit pasi një video me trende tregoi se po përpiqej të qëndronte "zgjuar" gjatë mësimeve.

Katërvjeçari Zhou Zichen shihet derisa ulet në klasën e tij në një çerdhe në Kinë.

Fëmija i përgjumur nuk u zgjua derisa mësuesi i tij bërtiste me zë të lartë emrin e tij.

I kënaqur nga nxënësi, mësuesi u përpoq pastaj të tregonte se shkolla e Zichenit ishte e gjatë dhe 'ishte koha për të shkuar në shtëpi', por djali vazhdoi të bënte pushim.

Zichen është një nxënës në një çerdhe në Qingyang, provinca Gansu të Kinës veri-perëndimore, sipas Kan Kan News të Kinës.

(Kosova Sot)