Atleti bën ushtrimin super të vështirë, asnjë se ka arritur deri më tani

  • 14 prill 2019 - 12:57
Atleti bën ushtrimin super të vështirë, asnjë se ka arritur deri më tani

Sportisti Jaan Roose nga Vihtra në Estoni, realizoi diçka që asnjë prej atletëve nuk e ka arritur deri më tani. 

Megjithëse shumë herë nuk ia doli, më në fund arriti të rrotullohej dy herë mbi shiritin e tendosur. 

Në vetëm disa prej përpjekjeve të mëparshme, ai shihet teksa bie keq me kokë, qafë dhe shpinë, por ia del pa ndonjë lëndim. 

“Kam nëntë vjet që praktikoj ushtrime në shirit, ndërsa në gjashtë vitet e fundit, provoj të rrotullohem” ka thënë Roose.

(Kosova Sot)