Moment i pabesueshëm, një qen kufitar del nga 'askund' dhe shpëton mikun e tij

  • 14 prill 2019 - 16:07
Moment i pabesueshëm, një qen kufitar del nga 'askund' dhe shpëton  mikun e tij

Një qen kufitar u kap në video duke shpëtuar mikun më të mirë të tij, nga që u vra nga një makinë, transmeton gazeta "Kosova Sot Online".

Pamjet e mbikqyrjes tregojnë se kolli jashtë lojës luan me pronarin e saj dhe dy nga shokët e saj të qenit.

Një grua është parë pastaj duke ecur në makinën e saj dhe duke u mbështetur shpejt nga një rrugë me pemë.

(Kosova Sot)