Shitësja mban tabakanë në kokë dhe… tund të pasmet

  • 28 prill 2019 - 11:37
Shitësja mban tabakanë në kokë dhe… tund të pasmet

Turistët e një plazhi në Acapulco të Meksikës, u befasuan me mënyrën se si vallëzonte një shitëse e sandviçëve.

Nën ritmin e muzikës latine, ajo lëvizte tërë trupin, teksa mbante tabakanë me ushqime në kokë.

“Mënyrë e përkryer argëtimi, për të shitur ushqime dhe për të fituar bakshishe” ka shkruar një komentues.

(Kosova Sot)