Sfida e përditshme e vdekjes për dhjetëra gra

  • 30 prill 2019 - 19:12
Sfida e përditshme e vdekjes për dhjetëra gra

Në një shfaqje të guximshme, një zonjë duket e vendosur që hyjë në brendësi të pusit dhe të dalë prej tij me hapa pothuajse të padukshëm.

Pamjet janë marrë në një fshat në rrethin e Nashikut të Indisë Perëndimore.

Zona besohet se po përjeton probleme të mëdha të thatësirës gati trevjeçare.

Nga dëshpërimi për ujë të pijshëm të pastër, gratë duhet të bëjnë zbritjen dhe ngjitjen e vështirë brenda pusit që po thahet ndërkohë.

(Kosova Sot)