Djaloshi i ri turpëron ‘të fortin’ e palestrës: Me një goditje e nokauton në tokë

  • 01 maj 2019 - 13:43
Djaloshi i ri turpëron ‘të fortin’ e palestrës: Me një goditje e nokauton në tokë

Një skenë e pazakontë u xhirua në një palestër në Kinë, të cilën shumë persona në internet kanë thënë se drejtësia është duke u përmbushur.

Domethënë, fotografia tregon se një admirues me tulla dhe të “goditur” së pari keqtrajtohet verbalisht, dhe pastaj një djalosh shamroot që vetëm shikon punën e tij.

Bilder, për fatkeqësinë e tij, nuk gjeti që djaloshi i dobët po qeveriste një lloj artesh të lashta ushtarake, kështu që menjëherë pas kësaj ishte i pavetëdijshëm në dysheme.

(Kosova Sot)