Banesa në katin e tetë përfshihet nga flakët, një fëmijë del në dritare

  • 02 maj 2019 - 13:09
Banesa në katin e tetë përfshihet nga flakët, një fëmijë del në dritare

Teksa po qëndronte mbi kondicioner ai bërtiste fuqishëm dhe kërkonte ndihmë.

Mirëpo, zjarrfikësit që provuan t’ia ofronin një palë shkallë, e patën të pamundur, shkaku i disa pemëve që ndodheshin poshtë.

Meqenëse arritën të shuanin flakën, atë e kthyen sërish brenda në banesë dhe ai shpëtoi pa asnjë lëndim.

(Kosova Sot)