Dasma u shndërrua në një përleshje masive – u përdorën karrige e grushte, dikush tentoi të nxirrte edhe armën (Video)

  • 03 maj 2019 - 12:58
Dasma u shndërrua në një përleshje masive – u përdorën karrige e grushte, dikush tentoi të nxirrte edhe armën (Video)

A kanë ndonjë gjë më të bukur se një ceremoni e bukur, fjalime të bukura, ushqime të shkëlqyera dhe jo vetëm kaq?

Gjithsesi, kjo është diçka e bukur, por vetëm nëse ajo nuk karakterizohet me momente të sikletshme.

Sipas mediave të huaja, bëhet fjalë për disa pamje të cilat janë publikuar në rrjetet sociale, megjithëse nuk tregohet se ku ka ndodhur një ngjarje e tillë.

 
SVADBA

SVADBENO VESELJE KOJE SE PRETVORILO U MASOVNU TUCU

Posted by Trajo Romano Muzika & Video on Thursday, May 2, 2019

Në pamje, sipas përshkrimit thuhet se shihen dasmorët duke u rrahur me karrige, gjuajtur gjëra tjera mbi njëri-tjetrin, dikush madje tentoi të përdorte edhe armë. 

(Kosova Sot)